SmA?skalig spanjor med klinisk aura

vin6

Leirana (74603) 169 kronor

Veckans kompromisslAi??sa vin Ai??r en ekologisk albariAi??o frA?n Rias Baixas och vinhuset Forjas del SalnAi??s. Det Ai??r en krispig och knastertorr skapelse och jAi??mfAi??relsen med Chablis haltar inte. Det Ai??r frAi??mst strukturen som imponerar.

Syran agerar lindansare pA? styv lina och vAi??ver in mineraliteten i sin linda. Vinet fAi??rlorar aldrig sin elegans och ryggraden skjuter paketet mot en lA?ng finish som Ai??r dominerad av syra och sten. VAi??ldigt snyggt hantverk, frA?n jord till bord utan externt inflytande.

Smakprofil:Ai?? Bentyl without prescription Aromatiskt med en god dos mineraler samt citronskal, aprikos och vita blommor.

Jag dricker gAi??rna det hAi??r vinet till rA? fisk men det peakar verkligen i kombination med vietnamesiska vA?rrullar.

