Nya ZeelAi??ndska Vindagen

IMG_2290

Idag var det vindag med Nya Zeeland som huvudrollsinnehavare. Klen uppstAi??llning jAi??mfAi??rt med tidigare A?r mA?ste jag sAi??ga, vart befann sig ess som Felton Road och Dog Point? Om jag hade varit betalande konsument skulle dagen uppfattats som en missrAi??kning.

Men visst fanns dAi??r en del vassa viner.

Greywacke Chardonnay imponerade med en hAi??rlig citruskompott av klementin och mogen citron i en krAi??mig kropp med ungdomlig frAi??schAi??r. Snyggt hantverk som pA?minner mer om Bourgogne Ai??n Marlborough.

Vinet kommer som en mindre lansering lAi??ngre fram i vA?r.

Greywacke WildAi?? nolvadex without prescription var en allt annat Ai??n arketypisk sauvignon blanc. Vinet Ai??r rundare och mer komplext, mycket gA?r att hAi??rleda till vinmakningen dAi??r enkom naturlig jAi??st har brukats samt en del franska ekfat vid jAi??sningen. Ingetdera tillhAi??r det normala fAi??r omrA?de och druva.

Smakprofil: Kex, vit sparris, , stjAi??rnfrukt, nAi??tter och Ai??rter.

FinnsAi??i bestAi??llningssortimentet

