Nyheter pA? hyllan!

IMG_2550

Den 1:e mars var dagen dA? det tillkom ett gAi??ng nya artiklar i bolagets fasta sortiment. Tre dagar senare var det dags fAi??r ”SmA? Partier” att A?ter lanseras 10.00. Dessa begrAi??nsade lanseringar har kommit att bli oerhAi??rt populAi??ra dA? de mer fokuserar pA? den kvalitativa aspekten av hantverket. Dock har det varit lite vAi??l mycket upprepningar det senaste A?ret sA?-Ai??VAi??GA UTVECKLA! Ai??Dock Ai??r det fortfarande hAi??r en oftast hittar det mest intressanta monopolet har att erbjuda.

Nedan fAi??ljer ett gAi??ng nyheter frA?n bA?da lanseringarna:

Astralabe 2011 purchase nolvadex

Grillvinet till sommaren Ai??r hAi??r! Kryddigt och mAi??rkfruktigt med en skAi??n ryggrad av syror och tanniner. En ytterst angenAi??m dryckesupplevelse.

CasaBelfi Prosecco ColfA?ndo

En torr prosecco, lA?ngt frA?n arketypen men Ai??ndA? sA? klassiskt det kan bli. Snickrad med organiska principer vilket ger klingande syror, bokna Ai??pple, brAi??d och citrusskal. Jag kan inte annat Ai??n ge tumme upp!

Coppersmith’s BiA?re Blanche

